1. Ta strona korzysta z ciasteczek. Korzystaniem ze strony zgadzasz się na zapisywanie ciasteczek przez nas. Zapoznaj się z resztą.

Przedstawiamy Ciekawe Kapele :)

Dyskusja w 'muzyka, koncerty, teatr' rozpoczęta przez użytkownika alagor, 8 Wrzesień 2008.

  1. poczwara8887

    poczwara8887
    New Member
    Użytkownik

    Dołączył:
    19 Wrzesień 2012
    Wiadomości:
    4
    W giełdzie:
    0
    The Prodigy – brytyjski zespół tworzący muzykę elektroniczną.

    Muzyka zespołu stanowi pochodną wielu gatunków muzycznych. Styl muzyczny formacji ewoluował począwszy od rave we wczesnych latach 90. XX w., po dance, big beat i industrial z elementami punkowej ekspresji wokalnej w latach późniejszych. Od 2000 roku zespół tworzą: Liam Howlett (kompozytor), Keith Flint (wokalista) oraz Maxim Reality (wokalista). W latach 1989-2000 do zespołu należał tancerz Leeroy Thornhill, a we wczesnych latach istnienia The Prodigy występowała także wokalistka i tancerka Sharky.
     
  2. Sponsor

     
  3. Staruszeks

    Staruszeks
    New Member
    Użytkownik

    Dołączył:
    15 Luty 2007
    Wiadomości:
    1
    W giełdzie:
    0
  4. warez10290

    warez10290
    New Member
    Użytkownik

    Dołączył:
    11 Październik 2012
    Wiadomości:
    1
    W giełdzie:
    0
  5. Karollo01

    Karollo01
    New Member
    Użytkownik

    Dołączył:
    26 Marzec 2013
    Wiadomości:
    2
    W giełdzie:
    0
  6. maciek91

    maciek91
    New Member
    Użytkownik

    Dołączył:
    4 Marzec 2005
    Wiadomości:
    1
    W giełdzie:
    0
  7. dozynki

    dozynki
    New Member
    Użytkownik

    Dołączył:
    3 Wrzesień 2013
    Wiadomości:
    3
    W giełdzie:
    0
  8. Reila13

    Reila13
    New Member
    Użytkownik

    Dołączył:
    6 Wrzesień 2013
    Wiadomości:
    7
    W giełdzie:
    0
  9. akosa

    akosa
    New Member
    Użytkownik

    Dołączył:
    7 Wrzesień 2013
    Wiadomości:
    3
    W giełdzie:
    0
  10. ksiezycU

    ksiezycU
    New Member
    Użytkownik

    Dołączył:
    19 Kwiecień 2006
    Wiadomości:
    2
    W giełdzie:
    0
    Gatunek Muzyczny: Rock, metal, grunge

    Nazwa Kapeli: Hurrockaine

    Krótkie Bio: Hurrockaine – polska grupa muzyczna wykonująca szeroko pojętą muzykę rockową, powstała w Sosnowcu w 2012 roku. Muzykę zespołu można scharakteryzować jako połączenie Hard rocka i Heavy metalu, a sami członkowie zespołu określają ją jako Huragan Rock.

    Dyskografia: Zespół nagrał do tej pory jeden minialbum Compass Star, na którym gościnnie wystąpili: Adam Romański (Beltaine) oraz Piotr Radecki (KAT & Roman Kostrzewski).



     
  11. marzanna25

    marzanna25
    Junior Member
    Użytkownik

    Dołączył:
    10 Grudzień 2013
    Wiadomości:
    10
    W giełdzie:
    0
    Muzyka alternatywna, offowa, muzyka podziemia :) czyli ...Tradycyjna, polska kolęda, zaśpiewana, że Hej!
    Kapela: Śpiewak Piotr Hruszwicki.
    Krótkie Bio: Byłam na jego koncercie i podobało mi się (a na co dzień słucham rocka).
    Dyskografia: Śpiewa na żywo, bez żadnych dysków - Hit!

    "Gdy się Chrystus rodzi... :)" życzę Wam posłuchania tej kolędy i innych w święta, odpoczynek od tej łupaniny której zwykle słuchacie (żeby po świętach łupać jeszcze lepiej!) Marza.

    A jeszcze najważniejsze...
    ...
    http://www.youtube.com/watch?v=CBZd-Z7qq6g

    Taki czad! (i to live):)
     
  12. wikary69

    wikary69
    New Member
    Użytkownik

    Dołączył:
    1 Styczeń 2014
    Wiadomości:
    3
    W giełdzie:
    0
    gatunek muzyczny : rock, jazz, metal alternatywny, funk metal
    zespół : mr.bungle
    biografia :Mr. Bungle – zespół rockowy założony w 1985 roku przez Trevora Dunna (gitara basowa), Mike'a Pattona (wokal), Treya Spruance'a (gitara elektryczna) i Jeda Wattsa (perkusja). Wattsa zastąpił później Danny Heifetz. Grupa łączyła wiele stylów muzycznych takich jak rock, jazz, funk czy muzyka folk. Jej teksty były często humorystyczne i groteskowe

    dyskografia:
    Demo

    The Raging Wrath of Easter Bunny (1986)
    Bowel of Chiley (1987)
    Goddamit I Love America (1988)
    OU818 (1989)

    Oficjalne płyty

    Mr. Bungle (Warner, 1991)
    Disco Volante (Warner, 1995)
    California (Warner, 1999)

     
  13. damian3221

    damian3221
    New Member
    Użytkownik

    Dołączył:
    26 Styczeń 2007
    Wiadomości:
    2
    W giełdzie:
    0
    Może to nie kapela ale zespół który od lat śpiewa różne aranżacje tu akurat dość dawno wykonana przez oto właśnie grupę Beyonce - love on top

    Miejsce wykonania - ostatnie wośp Słubice dom kultury
    w wokaly od lewej: Weronika, Maja, Daria
    aranżacja oraz reszta Piotr Tamborski

    [YOUTUBE][/YOUTUBE]
     
  14. deblones

    deblones
    New Member
    Użytkownik

    Dołączył:
    24 Kwiecień 2010
    Wiadomości:
    1
    W giełdzie:
    0
    Witam. Chcę wam przedstawić pierwszy krążek mojego kolegi. Płytę wydał jak narazie w nakładzie 30 sztuk dla bliskich, jednak myślę, że zasługuje ona na dalszy większy rozgłos. Zresztą sami oceńcie.

     
  15. Kiyochan

    Kiyochan
    New Member
    Użytkownik

    Dołączył:
    28 Wrzesień 2012
    Wiadomości:
    4
    W giełdzie:
    0
    Gatunek: Post-Hardcore

    Nazwa: Escape The Fate

    Bio: Amerykański zespół post hardcore pochodzący z Las Vegas, którego początki sięgają 2004 roku i pierwotnie miejscowości Pahrump.

    Zespół rozpoczął działalność w 2005 roku. Ich debiutancką piosenką był singel There’s No Sympathy for the Dead, wydany 23 maja 2006 roku. 26 września 2006 Escape The Fate wydał pierwszy pełen album Dying Is Your Latest Fashion. We wrześniu 2006 wokalista Ronnie Radke opuścił czasowo zespół z powodu problemów z heroiną, do zespołu powrócił w listopadzie.

    Dyskografia:

    • Escape the Fate EP – 2005
    • There's No Sympathy For The Dead – 23 maja 2006
    • Dying Is Your Latest Fashion – 26 września 2006
    • Situations EP – 20 listopada 2007
    • This War Is Ours – 21 października 2008
    • Escape the Fate – 2 listopada 2010
    • Issues Remixes EP – 11 stycznia 2011
    • Ungrateful - 14 maja 2013

    [YOUTUBE][/YOUTUBE]
     
  16. Blascire

    Blascire
    New Member
    Użytkownik

    Dołączył:
    27 Kwiecień 2014
    Wiadomości:
    1
    W giełdzie:
    0
    Gatunek Muzyczny: Rock
    Nazwa Kapeli: Submarine
    Krótkie Bio: Młody zespół z Opola, zgarniający wiele pochwał, Porównywany do "Smashing Pumpkins", "Queens of the Stone Age" czy "Modest Mouse". Chłopaki dopiero próbują się wybić więc każda opinia czy komentarz jest bardzo potrzebny.
    Dyskografia: Panowie z "Łodzi Podwodnej" jak na razie posiadają tylko dwie nagrane piosenki. W głowach mają natomiast multum riffów, tekstów i solówek. W najbliższym czasie znowu mają zamiar uderzyć do studia.

    [YOUTUBE][/YOUTUBE]
     
  17. mr.zbylu

    mr.zbylu
    New Member
    Użytkownik

    Dołączył:
    31 Październik 2008
    Wiadomości:
    2
    W giełdzie:
    0
  18. tiimi83

    tiimi83
    Junior Member
    Użytkownik

    Dołączył:
    21 Lipiec 2007
    Wiadomości:
    14
    W giełdzie:
    0
  19. tiimi83

    tiimi83
    Junior Member
    Użytkownik

    Dołączył:
    21 Lipiec 2007
    Wiadomości:
    14
    W giełdzie:
    0
  20. tiimi83

    tiimi83
    Junior Member
    Użytkownik

    Dołączył:
    21 Lipiec 2007
    Wiadomości:
    14
    W giełdzie:
    0
  21. tiimi83

    tiimi83
    Junior Member
    Użytkownik

    Dołączył:
    21 Lipiec 2007
    Wiadomości:
    14
    W giełdzie:
    0

REGULAMIN FORUM REGULAMIN DZIAŁU KRYTYKA I RECENZJE REGULAMIN PODFORUM MUZYKA, KONCERTY, TEATR

Poleć tę stronę